Home

sep 29, 2020

Renovatie klaar!


(foto's)

Afgelopen tijd is er hard gewerkt in de Horst. Er is veel gebeurd en het interieur is flink aangepakt. Verschillende bedrijven zijn daarvoor ingeschakeld maar ook tal van vrijwilligers en de beheerder zelf hebben flink de handen uit de mouwen gestoken.
De zalen zijn op een paar kleine dingen na klaar!

De uitstraling is warm, modern en chique. De indeling is nu beter en de zalen van de benedenverdieping zijn op elkaar afgestemd. Door de elektrische tussendeuren zijn ze in een mum van tijd aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat een grote ruimte en dat is in deze corona tijd natuurlijk erg handig. Er kunnen op anderhalve meter grote groepen (mits de corona maatregelen het toelaten) terecht voor van allerlei doeleinden.

We hadden eigenlijk een open huis willen houden, maar dat is in de huidige tijd helaas niet mogelijk. Daarom geven deze foto's een kleine inkijk hoe het is geworden.

Wilt u toch komen kijken? Iedereen is welkom om even naar binnen te komen (achterom lopen) om een kijkje te nemen en vragen te stellen.  Dit kan op maandag,  woensdag en vrijdag. De beste tijd is 's middags tussen 14.00 en 16.00 uur. De beheerder staat u dan graag te woord.  
Contact